Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na srdce, žily, krvný obeh
- Výborný aj cena oproti detralexu . A má ešte lepší účinok. Používam ho dlhé roky asi 8 rokov. Super
Vybrala som si tento produkt pre výhodné balenie a poznám túto značku , užívala som v lete, celkove som spokojná, ale zdá sa mi, že Venoruton Forte 500 mg mne lepšie pôsobí. Teraz som si po druhý krát objednala Venoruton.
- priaznivá cena a množstvo
Podobne ako Detralex
- Cenovo výhodnejší ako detralex
- Nie až taký liečebný efekt
Veľmi dobre sa
- Výhodná cena, účinok ako rovnaký, ako originálny liek
- Kvalita a cena
- Vyborný..odporučam
zatial ho len testujem
- vyhodne balenie, vyhodna cena
- Spokojnosť pri dlhodobej liečbe haemorrhoidov.
- Výhodná cena.
Zatial ho pouzivam len kratko. Nevsimla som si zatial ziadne blahodarne ucinky na zdravie. Dufajme, ze po dlhsom uzivani budem moct pochvalit.
- Nevyhodou je jeho zaradenie podla kategorizacie liekov medzi vyzivove doplnky!!! Nie je to len nevyhoda, je to aj krivda na ludoch, ktori musia tento liek uzivat a hanba zdravotnickeho systemu nasej krajiny.. Preco cloveku so zilovou nedostatocnostou nemoze nas zdravotny system prispievat na zivotnedolezity liek ? Tromboza je zivot ohrozujuca choroba a bez tohto lieku ju mozno dostat. Ministerstvo zdravotnictva by malo tento liek prekategorizovat! Je to hanba!!!
Kvalitny liek, ktory nahradza dovozovy Detralex. Maju uplne rovnaky ucinok (aspon podla mna, uzivam dlhodobo).
- dobra cena
Ešte je krátka doba na hodnotenie
- Odporúčam každému na opuch nôh výborný
- kúru vyskúšam na kŕčové žily, každý rok si jednu preventívne dávam
+++
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »