Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na srdce, žily, krvný obeh

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Pridané: 26. januára 2023

• Prajné balenie
  • Obsah jednej tabletky
  • Zatiaľ som nezistila nedostatky

Je to super alternatíva ak vaše dieťa tak ako moje nedokáže zjesť gumený cukrík. Tieto rybičky majú veľmi príjemnú jemne sladkú chuť, Dobre sa prehĺtajú a myslím si že aj vďaka nim je môj syn imunnejši. Balenie je skutočne Štedré a verím že na mňa dlho vydrží

Overený zákazník Testuj.to Kristína

Pridané: 25. januára 2023

Neodporúča produkt
  • nemajú rybací zápach
  • tvar rybičiek
  • veľkosť balenia
  • zloženie
  • po prehryznutí želatíny vytečie do úst olej
  • chuť

Testovanie rybičiek som začala ja a potom ich začal užívať aj môj trojročný synček. U mňa nemali veľký úspech, nepáčila sa mi konzistencia a ani chuťovo neboli najlepšie. Synček s nimi nemal vôbec problém, zaujal ho pekný obal s obrázkami a veľmi sa mu páčil tvar rybičiek. Po niekoľkých dňoch užívania z nich už taký nadšený nebol, radšej siahal po iných vitamínoch, ktoré mali konzistenciu ako gumové cukríky. Obal rybičiek je podľa neho tvrdý a začal mu vadiť aj vytekajúci olej. Po spotrebovaní balenia už teda ďalšie kupovať nebudeme.

Overený zákazník Testuj.to Lucia

Pridané: 25. januára 2023

• Vôňa
  • Vzhľad krabičky
  • Uzatváranie, ktoré deti neotvoria
  • Veľké tobolky

OmegaMarine rybičky, sú vhodné ako aj pre deti tak aj dospelých. Po otvorení krabičky, vás prekvapí príjemná vôňa, ktorá je fakt neskutočne krásna. Uzatváranie je super, pretože ho majú deti problém otvoriť. Na môj vkus, su tobolky príliš veľké a menšie deti (čo som odpozorovala) ich majú problém prehltnúť. Skúšali sme ich aj prekúsnuť, ale to neodporúčam nakoľko ten rybí olej nie super na chuť. S výrobkom som spokojná

Overený zákazník Testuj.to Mgr. Simona

Pridané: 23. januára 2023

• Farba
  • Balenie
  • Veľkosť

Zuvacie kapsule sú príjemným prekvapením. Veľké balenie, ktoré vydrží cely rok, tvar a farba rybičiek, ktorá deti zaujme. Výborne zlozenie, fajn chuť bez pocitu jedenia ryby . Vhodne pre deti od troch rokov, ale aj dospelých. Odporúčam .

Jedine čo môžem vytknúť je veľkosť kapsule, malým deťom to môže robiť problém

Overený zákazník Testuj.to Irena

Pridané: 19. januára 2023

• Lahke užite
  • Chuť
  • Tvar (lákadlo pre detičky)
  • Nieje nič čo by som vytkla

OmegaMarine rybičky sú skvelou voľbou ako pre dospelých tak aj pre detičky . Ak majú detičky nechuť k tabletkovej forme vitamínov alebo ku kvapkam myslím, že rybičky presvedčia vaše detičky aby ich užívali . Presvedčí ich nielen tvár , ale aj to že sa ľahko užívajú a rozkusnu sa ako gumenny cukrík . Naviac majú príjemnú chuť ktorá len všetko zjednoduší a detičky budú mať prísun vitamínu D a omega mastných kyselín.

Overený zákazník Testuj.to Lenka

Pridané: 19. januára 2023

• chuť
  • tvar
  • prírodné latky
  • velké balenie
  • Menej sladké pre deti co môže niektorým deťom chýbať

rybičky od naturamed nás veľmi prekvalipi svojim zložením a halve že su beu použitia cukru čo velmi oceňujem pri deťoch. užívajú sa lahko kedže dieťa ich len spapa ako gumený cukrík. chuť je prijemná ovocná čo najviac ocenia detičky ake chutí aj dospelým . a teší ma že na trhu je tento vyrobok vdaka ktorému dostanem do detí rybí olej

Overený zákazník Testuj.to Anikó

Pridané: 18. januára 2023

• Balenie
  • všetko ok

Určite odporúčam tento produkt zakúpiť rodičom. Prečo ? Chuťovo fajn, ľahká konzumácia a skvelé účinky. Veľké pozitívum je, že produkt je prírodný. Pre nás ďalšie pozitívum, že produkt je bezlepkový. Pre nás je to úplná topka. Musím povedať, že moje dieťa je veľmi háklivé na chute, ale s týmto nemá žiadny problém.

Overený zákazník Testuj.to Gabriela

Pridané: 3. januára 2023

• Farebnosť
  • Praktickosť

dobe, kedy sa dieťatko vyvíja ešte v brušku, a v prvých rokoch života sú zásadné hlavne DHA kyseliny. Tie sa významne podieľajú na vývoji mozgu a nervovej sústavy, ale tiež majú vplyv na sústredenie, pamäť a bystrosť. Deti sa musia počas pár rokov naučiť veľkú väčšinu vecí, ktoré budú používať celý život. Preto ich mozog potrebuje pravidelný a dostatočný príjem Omega-3. Rybičky majú ideálnu kombináciu EPA a DHA obohatenú o vitamíny, presne na mieru potrebám detí.

Nutraceutica Rybí olej omega 3 HP+I 270 ml

Overený zákazník ANNA BRANDEJS Zuzana Belásová

Pridané: 12. októbra 2022

Zakúpený v ANNA BRANDEJS

Odporúča produkt
  • Kapsulky, ktoré sa dobre užívajú

Overený zákazník Testuj.to Pavla

• veľkosť kapsúl
  • dávkovanie
  • strata únavy
  • nič

Tento produkt som si vybrala predovšetkým preto, že konzumujem málo morských rýb a teda privítam doplnenie Omega-3 mastných kyselín. Páči sa mi obohatenie o vitamín D3. Kapsuly nie sú príliš veľké, sú gélové a hladké a dobre sa prehĺtajú. Nezapáchajú po rybách. Dávkovanie mi úplne vyhovuje. Neužívam ich príliš dlho, ale napriek tomu mám pocit, že mám viac energie a vydržím dlhšie vo vyššom výkone.

Overený zákazník Testuj.to Nikol

• transparentné zloženie
  • jednoduchá možnosť ako doplniť omega3
  • bez vône a chuti
  • Dôveryhodný produkt

Doplnok stravy je výhrou pre tých, ktorí nejedia ryby a chcú si tak doplniť omega 3. Balenie je praktické, kapsuly veľkosti orieška, ktoré v pohode prehltnete. Urobila som si z toho ranný rituál, nech nezabudnem :) Oceňujem, že sú kapsule bez príchute a vône. Po pravidelnom užívaní mám pocit lesklejších vlasov a lepšej pokožky.

Overený zákazník Testuj.to Markéta

• Jednoduchosť použitia
  • Veľké balenie
  • Kapsule veľkosti akurát

Výborná náhrada pokiaľ chcete žiť zdravo, ale nestíhate či nechcete variť a jesť ryby niekoľkokrát týždenne!
Kapsule veľkosti akurát krásne skĺznu do hrdla a základ stredomorskej diéty či diéty MIND máte hotový. Človek tak predchádza zápalu, znižuje rizikové faktory vedúce k srdcovým ochoreniam, zlepšuje zdravie očí, stav kože aj duševný stav.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• Zloženie
  • Dávkovanie
  • Nič

Zakúpila som si výživový doplnok Omega Marine Premium. Sú to kapsuly.. veľmi kvalitné zloženie, čo ja veľmi oceňujem. Jednoduché užívanie ..Cítim sa skvele. Určite budem verná tomuto doplnku stravy. Je naozaj top v kvalite a všetkým môžem len odporučiť :)

Overený zákazník Testuj.to Lenka

• Veľké balenie
  • Malé kapsuly

Tento produkt je úplne super, skúšala som veľa iných, ale tento mi príde úplne najlepšie. Je to veľké balenie a malé kapsuly čo je super. Môžem povedať, že mi naozaj pomohol, hlavne pri skúškovom období na vysokej škole, lepšie sa mi učilo a lepšie som sa sústredila.

Overený zákazník Testuj.to Jozef

• nesmrdí
  • skvelý doplnok stravy

Vzhľadom na to, že pravidelne cvičím, tak sa snažím pravidelne brať aj doplnky stravy. Jedným z nich je práve aj rybí tuk. Keďže nejem veľmi často ryby, tak doplnok stravy OmegaMarine je ideálny, pretože ich dokáže nahradiť. Bral som denne 2 tablety vždy ráno. Tablety sú hladké a dobre sa prehĺtajú. Viac by mi asi vyhovovalo, keby boli tablety ešte trošku užšie a dlhšie miesto takého bacuľatého tvaru. Mne osobne tablety vôbec nesmrdia, čo je veľký bonus.

Overený zákazník Testuj.to Juraj

• Praktickosť balenia
  • Malé želatinové kapsule bez zápachu
  • Pozitívne účinky
  • Nedival som sa ešte na cenu, tak sa nechám prekvapiť

Omega Marine Premium ma veľmi milo prekvapil svojim balením. Kapsule sú maličké 1,5 cm a želatinové a hlavne bez zapachu, takže sa dobre prehĺtajú. Keďže v našej rodine chýbajú v jedálničku ryby, tak chcem kúpiť ďalšie balenie a budeme ho užívať celá rodina.

Overený zákazník Testuj.to Romana

Odporúča produkt
  • Necítim ryby, čo je pre mňa bonus.
  • Všetko v poriadku

Výrobok môžem len pochváliť. Niekedy bývam skeptická k novým veciam, ale tu som urobila veľmi dobre. Dlhodobo som bojovala so zápalom, ale za tento mesiac veľké zlepšenie. Z tabliet necítim ryby, čo sa u iných výrobkov povedať nedá. Objednávam ďalšie balenie.

Overený zákazník Testuj.to Pavla

Pridané: 17. septembra 2022

• Obohatenie tohto produktu o vitamín D
  • Odporúčajú konzumáciu dvoch porcií olejnatých rýb týždenne kvôli riziku prípadnej kontaminácie ťažkými kovmi, PCB alebo dioxíny. S kvalitným rybím tukom toto riešiť nemusíš.

Suplement omega-3 počas tehotenstva mi pomohol zmierniť bolesti chrbta, kĺbov. Naše telo si nedokáže samo vytvoriť dostatočné množstvo omega-3, a preto ich musím prijímať v jedálničku či suplementovať. Navyše v období tehotenstva je bábätko v ich príjme úplne odkázané na životosprávu mamičky!!! Obohatenie tohto produktu o vitamín D je veľmi pozitívne. Vitamín D má totiž dôležitú úlohu pri budovaní imunity dieťaťa a má vplyv aj na našu imunitu.

Overený zákazník Testuj.to Eliška

Pridané: 17. septembra 2022

• Veľkosť tabletiek
  • Žiadny zápach
  • Účinky vnímané už po mesiaci užívania

Doplnok stravy OmegaMarine PREMIUM sú super malé kapsule, ktoré sa dobre prehĺtajú, s inými značkami som mala problém ich prehltnúť pre ich veľkosť.
Za dobu užívania tohto doplnku sa mi jemne zlepšil zrak, viem, že omega 3 je dôležitý vitamín, ale bohužiaľ ryby veľmi nejem a tak som rada, že ho môžem dopĺňať aspoň týmto spôsobom, doplnok užívam ďalej, pre celkovú kondíciu tela.

Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25