Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky stravy na srdce, žily, krvný obeh

Overený zákazník Testuj.to Alena

• farba
  • nič

Začala som 4tbl denne a pokračovala 2tbl, farba kapsúl je veľmi pekná a prehĺtanie bez problémov, toľko lososov by som nestihla zjesť, tak super, že sa olej z nich a vitamín D a ďalšie super zložky zmestia to tak malej kapsuly, cítim sa neunavane, ďalšie učinky, asi by sa muselo vybrať viac balenia, neviem úplne posúdiť, ale zloženie je bezva na imunitu a bráni aj proti kovidu

Overený zákazník Testuj.to Ružena

Odporúča produkt
  • vhodný na dlhodobé užívanie
  • olej obsiahnutý v OmegaMarine Forte+ pochádza z lososov žijúcich pozdĺž nórskeho pobrežia
  • celoročné balenie
  • veľkosť tabliet

Užívanie OmegaMarine PREMIUM je bezproblémové. Veľkosť tabliet je vyhovujúca, dobre sa prehĺtajú. Odporúčanie je užívať 2 tablety denne. Výživový doplnok má pozitívny účinok na správnu funkciu srdca, mozgu a očí. Beriem ako dobrý doplnok stravy, nie úplne každý deň si človek dopraje rybu, takže dobré vyriešiť týmto doplnkom. Určite odporúčam.

Overený zákazník Testuj.to Róbert

• Dobrá stráviteľnosť
  • Balenie
  • nič

Omega Marine PREMIUM ma veľmi milo prekvapil. So svojou nechuťou k rybám a najmä pachuti aj vôni rýb musím povedať, že je to jedna z najlepších Omeg, akú som kedy vyskúšal. Rozhodne nie je cítiť po rybine, a hlavne sa nevracia späť… oproti konkurenčnému doplnku je oveľa lepšie stráviteľná a nemôžem jej nič vytknúť. Tento doplnok odporúčam každému ako jeden z tých základných.

Overený zákazník Testuj.to Jana

Odporúča produkt
  • Príjemná veľkosť kapsúl, ktoré sa dobre prehĺtajú
  • Veľké balenie
  • Dávkovanie sa dá prispôsobiť
  • Obohatené o vitamín D
  • Bez sladidiel, cukru, umelých farbív
  • Certifikát ZKÚ

Výrobok OmegaMarine PREMIUM rozhodne oceňujem, pretože mám alergiu na rybie produkty a kapsule sú jediná možnosť, ako dostať do tela vysoko kvalitný panenský olej z lososa, ktorý vďaka obsahu omega-3 všetci potrebujeme na to najdôležitejšie, čo máme – mozog, srdce a oči. Nepoznám vo svojom okolí nikoho, kto by konzumoval ryby niekoľkokrát týždenne, takže kapsule odporúčam každému. Výborne sa prehĺtajú, samy kĺžu do krku, nemajú žiadnu podivnú príchuť. Navyše sú obohatené o vitamín D potrebný pre imunitný systém a dobrú kondíciu.

Overený zákazník Testuj.to Andrea

• chuť
  • celkové zloženie
  • bez cukru
  • balenie na cestovanie je veľké

Páči sa mi, že tablety sú bez cukru, laktózy, umelých sladidiel, lepku a farbív.
Tablety sa dobre prehĺtajú, majú príjemnú vôňu i veľkosť. Je super, že obsahujú vitamín D na podporu imunitného systému a účinok na srdce. Po užívaní nie som unavená.
Za mňa super.

Overený zákazník Testuj.to Kornélia

• obal
  • jedna dávka denne
  • zloženie
  • cena

Za mňa čo sa týka zloženia - super. Pociťujem menšie bolesti v kĺboch, nie som taká unavená a tiež sa mi zlepšil krvný tlak. Tablety sa veľmi dobre prehĺtajú a užíva sa len jedna denne, čo je tiež výhoda. Cenovo sa tablety tiež pohybujú v norme, takže pre tých, ktorí nemajú radi ryby, ideálna voľba, ako do seba dostať potrebné množstvo vitamínov.

Overený zákazník Testuj.to Katarína

• Dizajn
  • Veľkosť kapsúl
  • Nič

Doplnok stravy OmegaMarine ma zaujal predovšetkým tým, že kapsule sú menšie než ako ich poznám od iného výrobcu a teda sa lepšie užívajú. Kapsule som začala užívať hneď v dávkovaní 4 denne. Asi po týždni užívania som zaznamenala menšiu únavu a viac energie. Ako astmatik a alergik musím po pár týždňoch uznať, že kapsule fungujú na moju zníženú imunitu. Počas posledného mesiaca som nezaznamenala väčšiu ataku dýchavičnosti alebo ekzému. Citím sa celkovo lepšie a nie som tak unavená.

Overený zákazník Testuj.to Lenka

• Kvalita
  • Sila v jednej tabletke
  • nič

Som nadšená. Omegu mám pravidelne, ale nedá sa porovnať s týmto výrobkom - OMEGAMARINE PREMIUM. Jeho sila je perfektná. Užívam na štítnu žľazu a tiež na cholesterol a rozdiel sa dá vidieť. Jednak nie som už veľmi unavená, kedy by som pokojne spala aj počas dňa, som celkovo aktívnejšia. Rozhodne budem kupovať aj naďalej

Overený zákazník Testuj.to Dávid

• Jednoduché použitie

Omega Marine premium má ešte lepšie zloženie ako mali omega mastné kyseliny skôr, pretože obsahujú prémiové ho lososa. To je super. Tie kapsuly sa strašne ľahko prehĺtajú, sú drobné a vôbec nie sú cítiť po rybine. Takže za mňa obrovská spokojnosť...

Overený zákazník Testuj.to Dávid

• Nepáchnu
  • Ľahko sa prehĺtajú

Omega kyseliny užívam už dlho ale tento variant je premium, má teda vylepšené zloženie. Páči sa mi, že obsahuje prémiový olej z lososa. Po užívaní sa cítim lepšie, mám viac energie. Veľmi ľahko sa prehĺta, kapsuly sú malé a nie sú cítiť po rybách ako u iných produktov.

Overený zákazník Testuj.to Lenka

• panenský lososový olej
  • primeraná veľkosť kapsúl
  • podpora imunity
  • veľké balenie
  • nič

Ideálna kombinácia omega nenasýtených mastných kyselín v dvoch kapsuliach, tj dennej dávke. Kapsule sú primerane veľké, menšie oproti bežným kapsulám, bez akýchkoľvek príchutí. Po skoro mesiaci užívania sa cítim menej unavená, predpokladám, že dlhodobejším užívam sa zvýši celkovo moja imunita. Môžem len odporučiť.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Odporúča produkt
  • Bez konzervantov a umelých farbív
  • Bez lepku
  • Bez pridaného cukru
  • Tak akurát veľkosť na prehltnutie
  • Pekný obal výrobku
  • Bez zápachu
  • nič som nenašla

Omega Marine Premium je skvelý, pretože neobsahuje žiadne pridané cukry a príchute, je aj bez lepku. Vhodný pre ľudí, ktorí nemajú radi ryby, alebo neznášajú užívanie rybieho oleja na lyžičke, vďaka týmto doplnkom stravy dostanú dennú dávku kvalitného rybieho oleja a vitamínov. Posilňuje imunitu, srdce, mozog. Po jeho užívaní sa cítim vytálnejšie a snáď sa mi po ďalšom užívaní zlepší aj zrak a imunita, zatiaľ po mesiaci toto nemôžem posúdiť.

Overený zákazník Testuj.to Barbora

Odporúča produkt
  • Kapsule sú malé, dobre sa prehĺtajú
  • Nezapáchajú
  • Veľkosť balenia
  • Atraktívne kapsule, páčia sa aj deťom

Celkovo produkt hodnotím kladne. Teraz ho užívam cca mesiac, čo je na pozorovanie účinku ešte pomerne krátka doba, ale aj po mesiaci môžem kladne hodnotiť vplyv na imunitný systém. Na začiatku užívania som bola trochu prechladnutá. Príznaky odzneli rýchlejšie ako bežne. Odvtedy som chorá nebola.

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• oranžové kapsule
  • užívanie
  • vstrebateľnosť až 98%
  • účinky na imunitu
  • pre správnu funkciu zraku, srdca, mozgu

Veľmi by som pochválila balenie, ktoré je naozaj veľké, kapsule sú tak akurát, ani malé ani veľké, väčšina iných prípravkov sú veľké oproti týmto, oranžové priehľadné prevedenie kapsúl sa mi veľmi páči a vyhovuje mi. Imunita sa veľmi zlepšila, to je asi prvá vec, čo som si všimla a to vďaka pridanému vit. D.
Odporučila by som toto balenie každému, nie je treba už rybí tuk dávať na lyžičku a toto je skvelá forma doplnku, spotreba rýb v česku na človeka je pod 6kg/rok a to je veľmi málo a treba Omega 3 do tela dostať, aby srdce, zrak aj mozog fungovali správne. Preto budem pokračovať v ďalšom užívaní.

Overený zákazník Testuj.to Barbora

• dávkovanie
  • obsah vitamínu D
  • nič som nenašla

O pozitívnych vlastnostiach Omega-3 nenasýtených mastných kyselín sa hovorí veľmi často a v superlatívoch, tak skúšam sama na sebe, aké účinky na správnu funkciu srdca, mozgu a očí môže tento doplnok stravy mať. Užívam 2 kapsule denne. Sú trochu priehľadné a dobre sa prehĺtajú a sú bez parfumácie. Uvidíme, čo na to moja imunita.

Overený zákazník Testuj.to Hana

• veľkosť kapsúl
  • bez zápachu rybiny
  • veľké balenie
  • nič

Táto omega nie je cítiť rybím tukom, ako od iných výrobcov, navyše má kapsula oveľa menšiu veľkosť, takže sa dobre prehĺta aj deťom. Účinky sa dajú podľa môjho názoru posúdiť až dlhodobo, ale balenie je skutočne veľké. Konzumujem tieto prípravky už od detstva, kvôli kĺbom a pod., takže efekt tam bude. Škoda, že som nemala tieto kapsule pri nedávnom tehotenstve, keď som ich jedla kvôli správnemu vývoju mozgu a nervovej sústavy bábätka, mala som iné, veľké a dvíhal sa mi z nich žalúdok.

Overený zákazník Testuj.to Martina

• Všetko
  • Nič

S produktom OmegaMarine Premium som naozaj veľmi spokojná.
Produkt naozaj funguje, už po prvom užití vidíte neprehliadnuteľné výsledky. Človek je po ňom oveľa vytálnejší, než som bola bez jeho používania. Som veľmi rada, že som mala možnosť ho vyskúšať.
Určite odporúčam všetkým

Overený zákazník Testuj.to Ondrej

• žiadna pachuť
  • dobre sa prehĺta
  • počet kapsúl v balení (pre niekoho kto berie jednu denne je balenie na rok)
  • vyrobené v Nórsku
  • asi nič

podľa zloženia kvalitný produkt, povedal by som, že jeden z tých lepších na našom trhu. oceňujem menšiu veľkosť kapsule ako ostatné produkty čo som mal, ďalšie plus vidím v tom, že kapsula obsahuje väčší podiel oleja z lososa, ostatné kapsule čo som mal lososový olej nemalo.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

• Ľahko sa prehĺta
  • Nič

Účinky Omega Marine Premium sú veľké, cítim sa lepšie a zdravšie. Verím, že je to zdravé. Použitie je jednoduché. Páči sa mi aj farba kapsuly. Nemala som žiadne vedľajšie účinky. Určite si rada sama skúpim pre seba aj pre členov mojej rodiny. Odporúčam aj svojim kamarátom. Ďakujem, že som mohla vyskúšať.

Overený zákazník Testuj.to Petra

Pridané: 14. septembra 2022

• zloženie
  • účinnosť

Omega Marine Premium sú skvelým doplnkom stravy, a to nielen na podporu imunity. Dodajú telu dôležitý vitamín D. Omega pôsobí aj na zdravie zraku, srdca a mozgu. Balenie je veľké, čo je veľmi praktické a vydrží tak až niekoľko mesiacov. Tablety sú akurát, takže sa dobre prehĺtajú.

Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25